Noul Samsung Galaxy Note 4 este securizat cu Trust4Mobile, singura aplicație românească de criptare a apelurilor și mesajelor text

10.12.2014

Odată cu lansarea noului Samsung Galaxy Note 4, comunicările utilizatorilor vor fi mai sigure datorită aplicației Trust4Mobile dezvoltată de certSIGN, prima aplicație românească de criptare în timp real a apelurilor și mesajelor text VOIP, dedicată utilizatorilor de dispozitive mobile Android.

Creată pentru a împiedica interceptarea comunicațiilor efectuate de utilizatorii dispozitivelor mobile, Trust4Mobile utilizează certificate digitale emise de certSIGN și mecanisme de criptare avansate bazate pe algoritmii de criptare AES 256 și RSA 2048.

Intuitivă, uşor de instalat şi de utilizat, Trust4Mobile permite utilizatorului securizarea comunicațiilor la fel de simplu ca inițierea unui apel telefonic normal, oferind totodată controlul total asupra componentelor care asigură protecţia acestora.

“Securitatea informaţiilor transmise de pe dispozitivele mobile este un subiect fierbinte, iar rolul nostru este de a educa utilizatorul, pentru a cunoaşte riscurile la care se expune, și de a-i oferi soluţii viabile de protecţie. Trust4Mobile este o astfel de soluţie, securitatea convorbirilor și a informaţiilor transmise prin mesaje text fiind garantată prin utilizarea tehnologiilor de criptare”, a declarat Adrian Floarea, directorul comercial al certSIGN.

Comments are closed.