Walkthrough

 • Agenda și stabilire contacte
  Afișează lista de contacte (împreună cu status-ul lor: ONLINE sau OFFLINE), lista invitațiilor trimise pentru care nu s-a primit încă un răspuns și lista invitațiilor primite la care nu s-a răspuns încă. Acest ecran permite și afișarea selectivă a contactelor (și a invitațiilor) prin aplicarea unui filtru de căutare a textului.
 • Mesaje
  Ecranul de mesaje prezintă o listă a conversațiilor cu fiecare contact în parte (afieșează mesajele necitite cu contactul respectiv si numărul total de mesaje). Ecranul permite vizualizarea mesajelor cu un anumit contact (mesaje de criptate on-the-fly). Ecranul poate fi protejat de un cod PIN.
 • Apeluri
  Afișează un istoric al apelurilor în ordine cronologică. Apăsarea unui element al listei declanșează apelarea contactului partener. Datele oferite de acest ecran sunt opționale și pot fi configurate din ecranul de setări.
 • Setări
  Ecranul de setări permite configurarea unor setări ale aplicației, înregistrarea și anularea înregistrării de pe server. Ecranul poate fi protejat de un pin.

  Vezi toate setările
  Alegerea certificatului cu care se va face criptarea
  Memorarea pin-ului certificatului in cache
  Starea certificatului: soft (PKCS#12) sau pe un dispozitiv hardware (token)
  Status al protecției ecranului de setări prin cod PIN
  Status al protecției ecranului de mesaje prin cod PIN
  Durata de viață a mesajelor
  Semnalarea notificărilor la primirea unui mesaj
  Semnalarea notificărilor la primirea unui apel